Κοινοποίηση

Αποσπάσματα από την συνέντευξή:

✔️«Το πραγματικά ενδιαφέρον στοιχείο από τις δημοσκοπήσεις που με εμφανίζουν δεύτερο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων μας, είναι ότι γίνεται συζήτηση για τις Ευρωεκλογές και προβάλλεται η ανάγκη της συμμετοχής όλων!»

✔️«Ακροδεξιά για μένα είναι ο κ. Μητσοτάκης. Είναι η ακραία μορφή της Δεξιάς πολιτικής. Τα fake news για τον πατέρα του πρωθυπουργού, η προσβολή ενός νεκρού επειδή “κάπου το διάβασε”, είναι καθαρά ακροδεξιά τακτική».

✔️«Η οικογένεια Μητσοτάκη είναι μια οικογένεια που έχει θέσει ως στόχο τον έλεγχο όλης της χώρας. Ο τρόπος που πολιτεύονται τα μέλη της είναι εντελώς αποκαλυπτικός. Ακόμα και το σύνθημα “Η πόλη μας ανήκει”, μιλάει από μόνο του».

✔️«Αυτές τις μέρες περιοδεύω κάθε μέρα την Ελλάδα. Επόμενος σταθμός: τα Γιάννενα!»

✔️«Την ιστορία με το “Μακεδονικό” στη βόρεια Ελλάδα δεν την είδα, για να είμαι ειλικρινής. Αλλες είναι η αγωνίες και άλλη η εικόνα στη Μακεδονία, που βρέθηκα τις προηγούμενες μέρες: η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, τα εργατικά δικαιώματα – πολύ συγκρουσιακό ζήτημα στην Ευρωπαϊκή Ενωση ανάμεσα σε μας και τη Δεξιά – πράγματα που αφορούν την ευημερία των πολιτών».


Κοινοποίηση