Κοινοποίηση

Κάποια σημεία από τη συνέντευξη:

▶️Για τα ΑΜΕΑ: Η πολιτική ορθότητα τους έχει δώσει δεκάδες ονόματα, Ατομα με Ειδικές Δεξιότητες, Ειδικές Ικανότητες… και θεωρώ ότι όλα τους προσβάλλουν. Οι ανάπηροι είναι ανάπηροι, είναι συμπολίτες μας ισότιμοι και οι ενοχές μας δεν είναι υποκατάστατο για αυτά που τους χρωστάμε και δεν τους τα δίνουμε.

▶️Για τις εκλογές: δε θα ήθελα να λείψω από αυτή την εκλογική μάχη. Κρίνονται πολλά. Κι έτσι, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Μου είπαν «είσαι στη γραμμή» και απάντησα «πάμε!»

▶️Για την Ακροδεξιά: Ακροδεξιά δεν είναι μόνο ο κ. Γεωργιάδης. Ακροδεξιός είναι και ο κ. Βέμπερ που είπε «να αποσυρθούν όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων». Ακροδεξιά είναι η σκληρή Δεξιά. Δηλαδή, και ο κ. Μητσοτάκης! Και προσέξτε. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Ακροδεξιά. Είναι μια ναζιστική, εγκληματική οργάνωση.

▶️ Για την Αριστερά: Η Αριστερά είναι κάτι που κινείται διαρκώς. Είναι αυτό που λέμε, ο Επιστημονικός Υλισμός και η Διαλεκτική του. Η Αριστερά είναι διαλεκτική. Δε μεταλλάσσεται. Εξελίσσεται. Υπάρχει τεράστια ειδοποιός διαφορά ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο όρους.

▶️ Για τους ΑΝΕΛ: δεν υπήρξε ποτέ ακροδεξιό σχήμα. Τα νομοσχέδια που ψήφισαν δεν ήταν σε καμία περίπτωση ακροδεξιά. Οι ΑΝΕΛ είναι δεξιό κόμμα. Ποιος λέει ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία όπου χρειάζεται, παρά τις ιδεολογικές διαφορές; Στο ΚΕΘΕΑ συνεργάστηκα για πολλά χρόνια με τη Μαριέττα Γιαννάκου, με την οποία διαφωνούσα αναφορικά με τις απόψεις της για την παιδεία. Όμως εκτίμησα και με βρήκε σύμφωνο η στάση της και οι απόψεις της σε ζητήματα εξαρτήσεων. Όπου μπορούμε, συμμαχούμε.

Ολόκληρη η συνέντευξη:


Κοινοποίηση