Κοινοποίηση

Στη χθεσινή εκπομπή «Παρατηρητήριο – Covid 19», καλεσμένη του Κώστα Αρβανίτη ήταν, μεταξύ άλλων, η Βουλευτής & Τομεάρχης Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, με την οποία είχαν μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τις εξελίξεις που φέρνει ο Covid στον εργασιακό τομέα & το πρόγραμμα #ΜένουμεΌρθιοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η τομεάρχης Εργασίας είπε χαρακτηριστικά πως τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των εργαζομένων είναι ανεπαρκή και γίνονται με μια λογική «βλέποντας και κάνοντας» ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τον αποκλεισμό σχεδόν 1 εκ. εργαζομένων από το επίδομα στήριξης και την ανάγκη στήριξής τους.

Για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Ε. Αχτσιόγλου τόνισε πως το #ΜένουμεΌρθιοι εμπεριέχει ολοκληρωμένες προτάσεις που στοχεύουν στη στήριξη της οικονομίας και της εργασίας και την προστασία των εργαζομένων από τις συνέπειες της κρίσης.

Για την  επόμενη μέρα, εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τους κινδύνους που θα προκύψουν στα εργασιακά από την ύφεση. «Φοβάμαι πως η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την κρίση ως ευκαιρία για πλήρη αναδιάρθρωση των εργασιακών στη χώρα», δήλωσε.

 

Δείτε τη συζήτηση:


Κοινοποίηση