Κοινοποίηση

Ορισμένα σημεία από την παρουσία στο ONE Channel και την εκπομπή One Report:

Για το κανόνι της Thomas Cook: πρόκειται για σοβαρό ζήτημα που θα επηρεάσει και τη χώρα μας. Μάλιστα, αν 20.000 τουρίστες στην Ελλάδα, από τους 50.000 συνολικά, βρίσκονται στην Κρήτη, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στο νησί. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες σχετικά με τις αποζημιώσεις των επιχειρήσεων.

Για την –κατόπιν εορτής- ανακοίνωση του Υπουργείου Τουρισμού: δεν θα κρίνουμε ούτε θα αρχίσουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες και να ζητάμε λύσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Προσωπικά, ό,τι με ενοχλούσε από την αντιπολίτευση πριν, δεν μπορώ να το κάνω ο ίδιος τώρα, ως αντιπολίτευση.

Για την στήριξη από το Ευρωπαϊκό Ταμείο: για να τεθεί ζήτημα βοήθειας της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Ταμείο, πρέπει να καταθέσει αίτημα η ίδια η χώρα. Θεωρώ πως η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά, θα πράξει τα δέοντα απ’ την πλευρά της, καθώς πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο διαθέτει μεγάλη εμπειρία.

Για το σκάνδαλο NOVARTIS: δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι υπάρχει ζήτημα στο θέμα «φάρμακο». Το σκάνδαλο NOVARTIS είναι υπαρκτό. Πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και όσοι φέρουν πολιτική ευθύνη να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.


Κοινοποίηση