Κοινοποίηση

Ορισμένα σημεία από τη συνέντευξή μου στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5» και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη:

◊ Το ψήφισμα «για τη σημασία της Ευρωπαϊκής μνήμης για το μέλλον της Ευρώπης» με αφορμή τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, εξισώνει στην ουσία το ναζισμό με τον κομμουνισμό.

◊ Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αλλά και ο επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα το στηρίξουν, κάτι που συνιστά απαράδεκτη και ανιστόρητη στάση και παραχάραξη της ιστορίας. Η στροφή της ΕΕ προς την ακροδεξιά είναι σαφής και φάνηκε ήδη από την εκλογή της Φον ντερ Λάιεν.

◊ Την ώρα που γίνεται συζήτηση για την απαράδεκτη εξίσωση ναζισμού και κομμουνισμού, κι εμείς στην Ελλάδα θρηνούμε τον Παύλο Φύσσα, που δολοφονήθηκε από ναζιστές εγκληματίες, στο Ευρωκοινοβούλιο κυκλοφορεί ελεύθερος ο Γιάννης Λαγός, υπόδικος ναζιστής κι εγκληματίας, χωρίς να κουνιέται φύλλο. Μετά από πρότασή μου στην GUE, που εγκρίθηκε ομόφωνα, θα κάνουμε διάβημα διαμαρτυρίας στην ολομέλεια για την ανοχή να βρίσκεται ανάμεσά μας ένας ναζί εγκληματίας.

◊ Τα μέλη της ευρωομάδας της Αριστεράς, καλούμε όλους τους πολίτες στις αυριανές κινητοποιήσεις για το περιβάλλον. Θα δώσουμε όλοι το παρών για ένα μείζον θέμα που επηρεάζει τον πλανήτη μας και τις ζωές μας.Κοινοποίηση