Κοινοποίηση

Για το αντιρατσιστικό μένος, τις δηλώσεις του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι το προσφυγικό δεν είναι διαχειρίσιμο και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντιδράσουμε – είτε εντός είτε εκτός του ΣΥΡΙΖΑ – στον ζόφο που μας περιβάλλει, μίλησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Αρβανίτης.

Ο κ. Αρβανίτης, μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Κουκλουμπέρη, τόνισε ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν έδωσε καμιά πειστική απάντηση.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν μπόρεσε να απαντήσει ούτε στα ερωτήματα που του έθεσαν αναφορικά με τον νέο νόμο για το προσφυγικό, τον οποίο ψήφισε η κυβέρνηση του χωρίς καμιά διαβούλευση. Μάλιστα, δήλωσε ότι η διαβούλευση των πέντε ημερών ήταν… αρκετό χρονικό διάστημα».

Ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε τον νέο νόμο αντιπροσφυγικό και σημείωσε μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία επενδύει στον φόβο και χαμογελάει στις εκδηλώσεις μίσους.

Μάλιστα, τόνισε ότι η Παρασκευή Μίχου δήλωσε ότι έχει σοβαρές επιφυλάξεις για το αν ο νέος νόμος της κυβέρνησης θα είναι αποτελεσματικός.

«Αυτό σαν είδηση δεν έπαιξε, και η κα Μίχου δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι γενική διευθύντρια του Τμήματος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Κομισιόν».

Ακούστε το ηχητικό:

 


Κοινοποίηση