Κοινοποίηση

Ενημέρωση:

Μετά τα τραγικά γεγονότα που σημειώθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες στις Μουριές του Κιλκίς, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία – GUE/NGL και τακτικό μέλος της επιτροπής LIBE, Κώστας Αρβανίτης και ο επικεφαλής της επιστημονικής του ομάδας Νίκος Παρασκευόπουλος, θα επισκεφθούν, το Σάββατο, την εν λόγω δομή, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης τους επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη.


 

 

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί για δύο μέρες ο Κώστας Αρβανίτης. Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία – GUE/NGL θα επισκεφθεί τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Βαγιοχώρι του Δήμου Βόλβης την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν φιλοξενούμενοι, εργαζόμενοι στη δομή και κάτοικοι της περιοχής.

Στις 3 το μεσημέρι θα βρεθεί στο Κέντρο του Συλλόγου Εθελοντών ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ για μια γνωριμία επαφής και στήριξης με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή σε αυτή την πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικές ομάδες στη Μακεδονία και ενισχύοντας την αλληλεγγύη «από κάτω».

Το απόγευμα της Παρασκευής θα συναντηθεί με την Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις εξελίξεις και τις επόμενες κινήσεις που αφορούν το καυτό θέμα των αρχαιοτήτων του Μετρό και να προετοιμάσει τις απαραίτητες δράσεις στο Ε/Κ από κοινού με την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 θα επισκεφθεί τη θεραπευτική κοινότητα του ΚΕΘΕΑ. Το μεσημέρι θα συναντηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με μέλη, τοπικά στελέχη και τους βουλευτές του κόμματος.

Τον Ευρωβουλευτή θα συνοδεύει ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας συνεργατών του και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.


Κοινοποίηση