Κοινοποίηση

Μετά από τρία χρόνια λυσσαλέας στοχοποίησης προσώπων και θεσμών και χυδαίας ψευδολογίας, το βούλευμα του Πενταμελούς Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου διέλυσε τον κόπρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των βαστάζων του Μαξίμου.

Στην υπόθεση Novartis, η ελληνική Δικαιοσύνη επικύρωσε το αυτονόητο, και το ενορχηστρωμένο αφήγημα της δήθεν «σκευωρίας» χρεοκόπησε με πάταγο.

Ευτυχώς για την πατρίδα μας, η αγυρτεία της εγχώριας διαπλοκής δεν κατάφερε να συγκαλύψει το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Η αλήθεια σώθηκε από βέβαιο πνιγμό, οι σκοτεινοί μαριονετίστες της εγκληματικής αλλοίωσης θα (ξανα)χάσουν τον ύπνο τους, κι ο κεντρικός αρχισυντάκτης των fake news πολύ σύντομα θα βρεθεί στο περιθώριο της δημόσιας ανυποληψίας.

Οι κυβερνητικοί παράγοντες που παρενέβησαν ασύστολα στο έργο της Δικαιοσύνης προδικάζοντας την κρίση της θα πρέπει πλέον να ανησυχούν για τις βαριές τους ευθύνες στη δική τους παράβαση καθήκοντος.

Όσο για τα περί «Ελευθεροδολοφονίας και όχι Ελευθεροτυπίας» που είχε ξεστομίσει ο πρωθυπουργός στη Βουλή αποκαλώντας τους απαλλαγέντες σήμερα δημοσιογράφους «συμμορία» θα μείνουν στην ιστορία ως ένας μεγάλος λεκές στη λειτουργία της Δημοκρατίας και τον σεβασμό του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας, το μοναδικό αποτύπωμα που θα κληροδοτήσει στην ιστορία η παρούσα περίοδος διακυβέρνησης.

ΥΓ: Τώρα πια, ακόμη και οι πιο δύσπιστοι καταλαβαίνουν γιατί η κυβέρνηση δεν νομοθετεί για τους προστατευόμενους μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος, κι ενώ έχουν ήδη περάσει 65 μέρες από τη δέσμευση του Γ.Γ. Π. Αλεξανδρή ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το σχετικό ν/σ παραμένει άφαντο.

 


Κοινοποίηση