Κοινοποίηση

*Δήλωση του Κώστα Αρβανίτη για τη δημόσια διαφωνία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του Ε/Κ για το ζήτημα του Αφγανιστάν και των ενδεχόμενων προσφυγικών ροών

Με τις σημερινές του δηλώσεις και τη δημόσια διαφωνία του με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετείται για μια ακόμη φορά μακριά από την πάλαι ποτέ φιλελεύθερη παράδοση της παράταξής του και κάνει ένα ακόμη βήμα προσχώρησης στη Ακροδεξιά του Όρμπαν και των λοιπών Αντιδραστικών δυνάμεων.

Δυστυχώς, στον κατήφορο αυτό ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν είναι μόνος του αλλά παρασέρνει μαζί του και τη χώρα μας. Υποβιβάζει την Ελλάδα από περιφερειακή δύναμη που αναλαμβάνει σημαντικές διεθνείς πρωτοβουλίες για μια συντεταγμένη διαδικασία επανεγκατάστασης Αφγανών προσφύγων στην ΕΕ με τη σφραγίδα του ΟΗΕ, σε τοπικό αστυφύλακα των δήθεν απαραβίαστων Ευρωπαϊκών συνόρων.

Ο κύριος Μητσοτάκης και η δήθεν φιλελεύθερη Ευρωπαϊκή Ηγεσία κοροϊδεύουν τους Έλληνες αλλά και όλους τους Ευρωπαίους πολίτες όταν πουλάνε «αδιαπέραστα» σύνορα και αρνούνται να αναλάβουν τις αναγκαίες διεθνείς πρωτοβουλίες  για να αποφύγει η περιοχή μας μια ανθρωπιστική κρίση, όσο ακόμη υπάρχει χρόνος.

Επικαλούνται ανιστόρητα το 2015 αλλά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να ζήσουμε χειρότερα.

Μόνο που τον ακροδεξιό τους κατήφορο στο τέλος θα τον πληρώσουμε όλοι μας.


Κοινοποίηση