Κοινοποίηση

Το εβδομαδιαίο μας ραντεβού συνεχίζεται, πάντα με τη The Left.
Στο 6ο επεισόδιο μιλάμε για τη νίκη της Αριστεράς στον Αγώνα κατά των ναρκωτικών και της τοξικοεξάρτησης, καθώς μετά από παρέμβασή μας, η πρόταση για την αναμόρφωση και θωράκιση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις θεραπευτικές κοινότητες, όπως το ΚΕΘΕΑ, το 18 ΑΝΩ και άλλες, δημόσιες δομές, οι οποίες παρά την απαράμιλλη τεχνογνωσία και το πολύτιμο έργο τους, κινδύνευαν να μην συμπεριληφθούν.

Στο podcast Left Forward, μιλάμε για ό,τι απασχολεί την Ευρώπη και τον κόσμο, για τα μεγάλα και μικρά ζητήματα της εποχής μας.
Επικαιρότητα, ανάλυση, συζήτηση και ενημέρωση, με εκλεκτούς καλεσμένους, απευθείας από το Ευρωκοινοβούλιο, με την Αριστερά, Μπροστά.
Kάθε Τρίτη, τα λέμε μέσω του LEFT FORWARD, του podcast που μπορείτε να ακούσετε σε Spotify, Apple Podcasts και Google Podcast.
🎙Spotify: https://open.spotify.com/show/5qq5MwGrjUJ7SR1jUhw3Gg
🎙Apple podcasts: https://podcasts.apple.com/…/left-forward/id1652315725
🎙Google Podcast:  https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9mZWVkLnBvZGJlYW4uY29tL2xlZnRmb3J3YXJkL2ZlZWQueG1s?sa=X&ved=2ahUKEwjf3Nr006_7AhVvkP0HHd2FDoMQ9sEGegQIARA

Κοινοποίηση