Κοινοποίηση

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μίλαγε κάποτε για Νόμο και Τάξη, όμως είναι πια σαφές ότι εννοούσε τον δικό του νόμο, για τη δική του τάξη.

Είναι απαράδεκτο αστυνομικές δυνάμεις να χρησιμοποιούνται ως απεργοσπαστικός μηχανισμός για λογαριασμό μεγάλων ντόπιων και ξένων συμφερόντων, πόσο μάλιστα ενάντια σε εργάτες που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία. Απαράδεκτο να συμβαίνουν όλα αυτά σε μια επιχείρηση για την οποία έχει αποφασιστεί γενναία χρηματοδοτική στήριξη με την εγγύηση της Ελληνικής Πολιτείας, αλλά και απευθείας με χρήματα των φορολογουμένων, με στόχο, μεταξύ άλλων τη στήριξη της απασχόλησης και των εργαζομένων.

Η καταστολή και αυθαιρεσία στην Καβάλα, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το μίσος που τρέφει η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης για τους εργαζόμενους. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες εργαζόμενους που τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να στοιχειοθετηθεί σε βάρος τους κατηγορία.

Στηρίζουμε τον αγώνα τους απέναντι σε μια εργοδοσία που θέλει να τους στερήσει δικαιώματα και μια κυβέρνηση που αντί να υπερασπίζεται τους εργαζόμενους παίρνει το μέρος της εργοδοσίας, ασκώντας βία και τρομοκρατώντας τους στον χώρο εργασίας τους με επικίνδυνες πρακτικές.


Κοινοποίηση