Κοινοποίηση

Η αντιδημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων Μητσοτάκη αλλάζει πίστα. Η παγίδευση του τηλεφώνου του Χρήστου Σπίρτζη με το κακόβουλο λογισμικό Predator δίνει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση που εδώ και μήνες πληγώνει και προσβάλλει βάναυσα το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατική και Συνταγματική νομιμότητα στη χώρα μας.

Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τομεάρχη του κόμματος και πρώην Υπουργού, κορυφαίου πολιτικού στελέχους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σαρώνουν κάθε ελάχιστο ίχνος αξιοπιστίας στις σαθρές δικαιολογίες που η ομάδα Μητσοτάκη επικαλείται στην αγωνιώδη της προσπάθεια να επιβάλει πέπλο σιωπής.

Οι δημόσιοι εκβιασμοί προς όσους μπορούν να συνεισφέρουν κρίσιμες μαρτυρίες στην πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου και την αποκάλυψη του πραγματικού ρόλου Μητσοτάκη, αλλά και η διεύρυνση της λίστας των παρακολουθούμενων, είναι στοιχεία δράσης εγκληματικής οργάνωσης και όχι δήθεν τυχαία ατυχή γεγονότα.

Ωστόσο, και οι εκβιασμοί και η ενορχηστρωμένη κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης θα πέσουν στο κενό. Ούτε η Ελληνική αλλά ούτε η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη ανέχονται ή προβλέπουν στεγανά στο Κράτος Δικαίου και τη Νομιμότητα υπό την επίκληση του «απόρρητου».

Στην ΕΕ δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχτούν το θεσμικό εκτροχιασμό της Ελλάδας από μια καταρρέουσα κυβέρνηση. Αν ο ιθύνων νους της εκτροπής δεν το κατάλαβε χτες, με το διασυρμό της χώρας μας στην ακρόαση της Επιτροπής PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα το καταλάβει πολύ καλά τη Δευτέρα, στη σχετική συζήτηση στην ολομέλεια του Σώματος, στο Στρασβούργο, όπου με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένουμε και την τοποθέτηση της Κομισιόν.

Η εκτροπή Μητσοτάκη δεν θα γίνει ανεκτή ούτε στην Ελλάδα, ούτε από την ΕΕ.


Κοινοποίηση