Κοινοποίηση

Με τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Κώστας Αρβανίτης.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Ευρωομάδας της Αριστεράς GUE/NGL είχε την ευκαιρία, στα πλαίσια της διήμερης περιοδείας του στην περιοχή, να ανταλλάξει απόψεις με τον πρώτο πολίτη της Αρκαδικής πρωτεύουσας πριν απευθυνθεί στα τοπικά μέσα Ενημέρωσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ουσιαστικής συνεργασίας και επικοινωνίας με τους ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πάνω σε ζητήματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, που απασχολούν τους πολίτες και τις τοπικές αρχές.

Το απόγευμα ο Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με έναν ακόμη Αυτοδιοικητικό άρχοντα της Αρκαδίας, τον Γιώργο Καμπύλη της Βόρειας Κυνουρίας.

Συζητήθηκαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης με επίκεντρο τις ανάγκες των Δήμων της περιοχής στη νέα εποχή μετά την πανδημία αλλά -όπως και σε άλλες αντίστοιχες συναντήσεις- και τις προτεραιότητες της ΕΕ σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων στις περιφέρειες.

Τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύουν στην περιοδεία του ο υπεύθυνος για το τμήμα Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Στάικος, στελέχη της Νομαρχιακής και ο πρώην Υφυπουργός Εργασίας Αναστάσιος Πετρόπουλος, τακτικός συνεργάτης της ομάδας του Ευρωβουλευτή στην Αθήνα.


Κοινοποίηση