Κοινοποίηση

Την ώρα που οι ακροδεξιές θέσεις και οι διαχειριστικές αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη βάζουν φωτιά στη Λέσβο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά με ένα ακόμη «κυνήγι μαγισσών» για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτσα για την εκρηκτική κατάσταση δεν φταίνε οι κυβερνητικές παλινωδίες επτά μηνών, οι έξι αλλαγές υπευθύνων για το προσφυγικό και τα συνεχή ανερμάτιστα πίσω-μπρος, αλλά οι -συνήθεις ύποπτοι- ΜΚΟ και στο βάθος… ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα χειρότερα, η κυβέρνηση παρά την οικουμενικών διαστάσεων κατακραυγή στα σχέδια ανάπτυξης πλωτών φραγμάτων επανέρχεται και επιμένει στη δοκιμαστική εφαρμογή ενός σχεδίου που εκθέτει την Ελλάδα διεθνώς, προκαλώντας από θυμηδία μέχρι οργή.

Αν θέλει να βρει ενόχους για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν στη Λέσβο κάτοικοι και μετανάστες η κυβέρνηση να κοιτάξει στον καθρέφτη.

Να παραδεχτεί και να εγκαταλείψει αμέσως τις ακροδεξιές ιδεοληψίες περί δήθεν αποτροπής που σε συνδυασμό με την απόλυτη διαχειριστική ανικανότητα οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.

Να επιταχύνει τις διαδικασίες αποσυμφόρησης σε όλα τα νησιά αλλά και να σταματήσει την εγκατάλειψη της Μόριας με την αποψίλωσή της από εργαζόμενους.

Και πάνω απ’ όλα να σταματήσει να ρίχνει με εμπρηστικές κορώνες και δήθεν αποτρεπτικά μέσα λάδι στη φωτιά που η ίδια άναψε.

 


Κοινοποίηση